Celebrations reclame – deel 2

Ik heb goed en minder goed nieuws voor iedereen die zich samen met mij al sinds minstens 18 september afvraagt of er al meer bekend is over het fantastische stukje muziek uit de Celebrations reclame. Het goede nieuws kreeg ik ca. twee uur geleden in mijn inbox: mijn vraag is niet vergeten! Maar het was ook gelijk minder goed nieuws.

Helaas heb ik nog geen antwoord op je vraag over de muziek in het eerste deel van de commercial. Zodra ik meer weet, laat ik het je weten.

Met vriendelijke groeten,
Een marketing assistent van Mars Nederland B.V.

Het is dus nóg is niet bekend! Ik vraag me af hoe het mogelijk is dat er binnen zo’n bedrijf niet even in een map met commercial documenten kan worden gebladerd om te kijken of er ooit eens een of ander bureau is ingeschakeld ofzo. Of zullen ze hun informatie niet op zo’n manier bewaren? Ik vind het in ieder geval super dat ze de moeite hebben genomen om mij nog eens te mailen, en ik heb ze gelijk een bedankje terug gestuurd.

Voor iedereen die hier belandt en op zoek is naar de muziek van de Celebrations reclame: stuur een mailtje naar Masterfoods waarin je om de naam van de artiest of het nummer vraagt. Alle beetjes helpen, toch?
– edit: helaas heeft een marketing assistent van Mars mij moeten vertellen dat ze het bij Mars ook niet weten, ook al hebben ze meerdere aanvragen gekregen. Maar ik geef de zoektocht (nog) niet op! Zie verder.

Let op: ik ben inmiddels toch nog weer een stapje dichterbij gekomen! Zie deel 4 over dit onderwerp 🙂

Andere posts over dit onderwerp:
Celebrations reclame deel 5
Celebrations reclame deel 4
Celebrations reclame deel 3
Celebrations reclame deel 1

3 reacties op “Celebrations reclame – deel 2

 1. haha, tè vet! ik verkondig al maanden dat het eerste nummer wat door die dj wordt gedraaid, en niet wordt gewaardeerd op dat feestje, gewoon TE VET is!
  Echt ik zou ook heeeel graag willen weten welk nummer dat is.. jammer dat ze’t nie weten..
  wel cool dat er mensen zoals jij zijn die daar ook werkelijk achteraan gaan!
  hey, groetjes!

 2. Hey Susan,

  Belachelijk dat ze het bij Mars niet weten. Ik geloof het niet.
  Gewoon iemand die te dom was om te bedenken dat hij/zij daarvoor met het reclamebureau of de productiemaatschappij moest bellen.

  Het nummer heet “Play that funky music” door Wild Cherry.

  Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=UEQqeK7wil4

  Onder andere te verkrijgen via de iTunes store.

  Groet Jan Willem

 3. Hai Jan Willem,

  Bedankt voor je commentaar! 🙂 In het tweede deel van de reclame wordt er inderdaad het nummer van Wild Cherry gedraaid. Dat was ook wel wat de marketing assistente van Mars had verteld. Maar waar het mij om ging was het éérste stukje muziek, dat stukje vage techno-achtige muziek. Daar weet ik nu ook meer over en dat is te lezen in “Celebrations reclame deel 5”.

  Groeten,
  Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *